SEMPRE SERÀ ATÈS PEL MATEIX EQUIP

Ortodòncia

L'ortodòncia és una branca de l'odontologia, que s'especialitza en el diagnòstic, prevenció i tractament de les irregularitats dentofacials o mal oclusió (mala mossegada). Persegueix la perfecta col·locació de les dents, amb els seus beneficis estètics i de salut, així com la coordinació correcta dels maxil·lars, aconseguint una harmonia facial. Dents sanes que funcionen bé i una cara equilibrada que agrada a qui la contempla, repercuteixen en l'autoestima del pacient i en la seva acceptació social.

Ortodòncia convencional

L’ortodòncia convencional, és el tipus d’ortodòncia més difós i conegut. Es col·loquen els brackets a la cara externa de la dent (la cara visible). Els brackets i els arcs són metàl·lics.

Ortodòncia estètica

Consisteix en l’ús d’aparells ceràmics de color similar a la dent o transparents, de manera que dissimulen bastant l’ús de l’aparatologia de l’ortodòncia, fent-la més estètica, agradable i poc visible.

Ortodòncia Invisalign

L’ortodòncia Invisalign es tracta d’un conjunt de fèrules o alineadors transparents i eficaços, de posar i treure, que col·locats de forma progressiva van movent les dents fins a la situació desitjada.

Ortodòncia infantil

Es col·loca l’ortodòncia convencional amb la possibilitat que el nen esculli les gomes de subjecció dels brackets dels seus colors favorits, per així fer més suportable el temps d’ús de l’ortodòncia.

Back to Top