SEMPRE SERÀ ATÈS PEL MATEIX EQUIP

Estètica dental a Berga

L'estètica Dental, com el seu nom suggereix, cobreix tot allò que tingui a veure amb la bellesa, l'estètica o l'embelliment de les seves dents, en les seves molt diferents formes i possibilitats.
A Clínica Dental Frías li oferim els millors tractaments d'estètica dental a Berga: emblanquiment dental, disseny de somriures i corones de zirconi.

Emblanquiment dental

estética dental en Berga

El color del nucli de la dent no s’altera, però amb el pas del temps, l’edat o les substàncies colorants del menjar, begudes, tabac, … van dipositant-se i tenyint l’esmalt dental.

Aclareixi un o més tons de blanc les seves dents mitjançant agents químics que penetren a l’esmalt. Utilitzem les últimes tècniques d’estètica dental a Berga per aconseguir unes dents més blanques: emblanquiment professional a la clínica amb llum freda LED, ràpid i indolor. Pregunti’ns i li informarem.

estética dental en Berga

Digital Smile Design

estética dental en Berga

Permet una perfecta planificació digital per aconseguir la màxima estètica i funció en els nostres tractaments. El pacient podrà veure el seu disseny de somriure digital individualitzat abans de començar el tractament.

Les facetes dentals són un dels tractaments més utilitzats per aconseguir modificar petites anomalies al somriure. Es tracta de fines làmines de porcellana que s’adhereixen a la cara externa de la dent. Són un dels tractaments estrella pel que fa a l’estètica dental a Berga.

estética dental en Berga

Corones de zirconi

estética dental en Berga

A Clínica Dental Frías utilitzem els materials més innovadors en estètica dental a Berga i el zirconi n’és un. Es tracta de fabricar les fundes i corones de zirconi enlloc de metall-ceràmica.

El zirconi, gràcies a les seves propietats úniques, permet aconseguir una estètica i resistència similar a la pròpia dent, un aspecte molt natural i una translucidesa inigualables. S’elimina així, la antiestètica zona fosca que es pot apreciar entre la dent i la geniva en pròtesis antigues de metall-ceràmica.

estética dental en Berga
Back to Top