SEMPRE SERÀ ATÈS PEL MATEIX EQUIP

Altres tractaments

La periodòncia

Per tractar la periodontitis es realitza una neteja en profunditat de la dent, la geniva i la zona dental sota la geniva, amb l’objectiu d’eliminar tota la placa bacteriana. En finalitzar el tractament, la geniva torna a adherir-se a les dents.

Sedació conscient

Mitjançant la sedació conscient s’elimina l’ansietat o la por generada per la visita al dentista. Indicada en persones amb por o fòbia als tractaments dentals que vulguin un grau de confort extra en la visita al dentista.

Laboratori protètic

Posem a la seva disposició maquinària, instal·lacions i tot el necessari perquè la qualitat de les pròtesis dentals en el seu acabat sigui sempre la més alta possible i que els nostres clients se sentin satisfets.

Ortopantomògraf

clínica dental en Berga

A la nostra clínica trobaran els millors equips odontològics dotats de l’última tecnologia aplicada al sector: Ortopantomògraf que permet aconseguir imatges radiològiques de tota la boca del pacient.

Estètica facial

La medicina i la dermatologia estètica comprenen un conjunt de tractaments no invasius i que no precisen cap recuperació. L’àcid hialurònic atenua el pas del temps en el nostre rostre.

Solució als roncs

OrthoApnea és un nou dispositiu intraoral patentat que està especialment indicat en el tractament del ronc i de la síndrome d’apnea del son, sent la solució als seus problemes o els de la seva parella.

Back to Top